Decopool Academy

Gezien onze ambitie hebben wij een specifieke opleiding opgezet voor het goed en gedegen opleiden van raamdecoratie monteurs. Binnen onze trainingslocatie in Zoetermeer geven wij zowel theorie, simulatie als praktijktraining. Er is een speciaal lesprogramma samen gesteld waarbij alle facetten van het monteren en alle verschillende producten de revue passeren. Na 5 dagen theorie/simulatie training gaan de cursisten 3 weken met een ervaren monteur de weg op. Zowel naar projectopdrachten (bedrijfspanden) als naar retailopdrachten (consumenten). Na 4 weken volgt er een evaluatie. Het is de bedoeling dat er na 4 weken een junior raamdecoratie monteur is klaargestoomd dat semi zelfstandig montage opdrachten kan uitvoeren. Het lesprogramma ziet er globaal als volgt uit:

Lijkt het jou leuk om zelfstandig met een eigen bus raamdecoratie te monteren bij klanten? Neem dan snel contact met ons op!

Op zoek naar eigen personeel?

Bent u woning- of projectinrichter en heeft u behoefte aan eigen raamdecoratie personeel? Het is mogelijk dat uw medewerkers (of nieuw aan te nemen personeel) deelnemen aan onze opleiding. Neem voor meer informatie contact op voor prijzen en mogelijkheden.