Diensten

Decopool specialiseert zich volledig op het monteren van Raamdecoratie en zonwering. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat onze monteurs vaktechnisch de juiste kennis en ervaring hebben om uw projecten perfect te monteren en ons planbureau efficiënt alle opdrachten plant met als resultaat dat uw opdrachten snel en kostenefficiënt worden gemonteerd.

Montage Retailopdrachten

Wij monteren in opdracht van de woninginrichter of online retailer alle soorten raamdecoratie bij consumenten thuis. Zowel gordijnen, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen, duo gordijnen, horizontale jaloezieën, lamellen, luxaflex als shutters. Het is ons doel om u als retailer volledig te ontzorgen. Onze klantcontactcentrum maakt de afspraak met uw klant en plant de monteur in tegen een vast tarief. U kunt zich volledig op het adviseren en verkopen van uw producten richten. Decopool doet de rest.

Monteren Projectopdrachten

In opdracht van Projectinrichters monteren wij op grote schaal raamdecoratie. De erkende Decopool monteurs zijn VCA gecertificeerd en gewend op locaties te werken waar VOG vereist is. We zijn voorzien van professioneel gereedschap en werken zonder herkenbare naam. Ook zijn onze bussen niet voorzien van bedrijfsnaam en adresgegevens zodat we namens u de projecten kunnen komen monteren.

Inmeten

Voordat raamdecoratie opgehangen wordt, dient deze in veel gevallen ingemeten te worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen tegen vaste tarieven. Decopool registreert en documenteert de inmeetgegevens via Decoloop en deze bestelmaten kunnen terug worden verzonden naar uw opdracht binnen WoonTotaal.

Service en Reparatie

Het kan voorkomen dat uw klant in eerste instantie de raamdecoratie zelf heeft geprobeerd op te hangen of dat de montage door een andere manier niet goed is gegaan. U kunt Decopool inzetten voor service of reparatieopdrachten. Onze vakmensen zijn instaat om de meest complexe situaties of reparaties uit te voeren.

Planbureau

Decopool heeft een professioneel planbureau waar de planningsmedewerkers ervaring hebben in het efficiënt plannen en regelen van eventuele escalaties. Het planbureau maakt gebruik van Decoloop Planning voor het efficiënt plannen van monteurs op basis van vaardigheden, geografie en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat u als woning- of projectinrichter de opdrachten ook digitaal via WoonTotaal en/of decopool doorzet naar onze plan afdeling. U kunt zich gratis aanmelden voor app.decoloop.com en zeer gemakkelijk werkbonnen naar ons doorzetten. Klik hier voor instructiefilmpjes.

Service Level Agreement

  • Decopool streeft een hoge kwaliteit na. Wij committeren ons aan de volgende afspraken:
  • In geval van een klacht reageert het planbureau binnen 16 uur.
  • De klacht wordt binnen 14 werkdagen opgelost